Yksi päivä jäljellä karsintaa

14.01.2012

Krista Pöllänen oli tehokkain klo 15.00 erässä. Hän on tällä hetkellä karsinnassa sijalla kuusi, tuloksellaan 1395. Täysin tyytyväinen Pöllänen ei kuitenkaan peliinsä ollut.

 

-Tuli paljon tyhjiä. Uusi pallo toimi alussa kuin unelma. Onneksi toimi pääkin ja ymmärsin vahtaa sen oikeaan aikaan. Hyvin onnistuin niissä asioissa mitä ajattelinkin tehdä.Krista Pöllänen 

 

Iltaerän vei nimiinsä tuttu mies, Ronnie Russell. Ja millä tavalla. Russell nimittäin ohitti vain pisteellä aamulla karsinnan kärkeen siirtyneen Pasi Uotilan. Uusi kärkitulos perjantain jälkeen on 1455. Kuten Uotila, myös Russell sai pelata ilman paineita.  

 

-Porasin uuden pallon, DV8 Misfitin. Se meni todella hyvin ja sain vain nauttia. Minun ei edes tarvinnut keilata hyvin kun pallo toimi niin loistavasti.

 

Iltaerässä Erik Andersin jäi yhtä pistettä vaille täydellisestä 300 pisteen sarjasta. Hän sai viidenteen sarjaansa siis 299. Jos kukaan ei koko turnauksen aikana tee unelmasarjaa, voittaa Andersin 1.000€ lisäpalkinnon parhaasta sarjasta.  

 Erik Andersin

Kuvassa Erik Andersin 

 

 Tällä hetkellä viimeisenä finaaliin on menossa Joonas Jehkinen tuloksella 1302. Huomenna on kuitenkin vielä neljä erää jäljellä sekä desperado. Tämän hetkinen ennuste finaalirajasta on 1320.

Награды

Brunswick Ballmaster Open 2012 полная сумма наград составляет 90000 евро. Читай ещё

Календарь соревнований

Регистрируй время игры через систему регистрации.
Читай ещё

Правила

Правила Brunswick Ballmaster Open. Читай ещё

Контакты

Контакты Brunswick Ballmaster Open. Читай ещё