Tobias Karlsson pudotti Lehtosen toiseksi

09.01.2009

Ballmaster turnauksen kymmenennestä karsintaerästä löytyi viimein Kimmo Lehtosen hallussa olleen kärkipaikan valtaaja, hän on Ruotsin Tobias Karlsson. Ruotsalainen pudotti kuuteen sarjaan huikea tuloksen 1431 (238,5) ja meni kuudella pisteellä johtoon.

Tobias oli heti Helsinkiin saavuttuaan iskussa, sillä hän tuli Suomeen vasta perjantaiaamuna laivalla. Hänen iltapäivän suorituksensa oli ensimmäinen tämän vuoden kisassa.
- Seurasin ensimmäisen erän pelejä. Ystäväni Erik Andersin keilasi siinä hyvin ja mietin miten pitää pelata. Olin alussa hyvin väsynyt, enkä tuntenut oloani hyväksi. Keilailu on kuitenkin hyvin yksinkertainen urheilu, kun löytää oikean tavan keilata, Tobias kertoi.

Karlsson aloitti hyvällä sarjalla 241, mutta sitten tuli suvantovaihe 213 ja 222. Loppu sujui jälleen hyvin ja sinetiksi tuli 258 ja 267 sarjat.
- Kolmen sarjan jälkeen minun ei tarvinnut juurikaan tehdä muutoksia, vain jotain pientä. Osuin taskuun koko ajan, Tobias totesi iloisesti.
- Tietenkin olen tyytyväinen, kun katsoo tulostasoa yleensä, tämä on hyvä. Olosuhde ei minusta tuntunut niin vaikealta kuin tulokset näyttävät. Pitää vain löytää oikea tapa pelata ja oikea pallo.

Tobias Karlsson ei ole koskaan selviytynyt Ballmaster Openissa kahdeksan parhaan joukkoon, mutta nyt hänellä on siihen hyvät mahdollisuudet.
- Toivottavasti tämä nyt riittää. Ei voi koskaan tietää, mitä huomenna tapahtuu. Pelaan itsekin joka tapauksessa vielä huomenna neljältä.

- seija lankinen -

Palkinnot

Brunswick Ballmaster Open 2012 kokonaispalkintosumma on yli 90.000 euroa. Lue lisää

Kilpailuvuorot

Varaa kilpailuvuorot varausjärjestelmän kautta.
Lue lisää

Säännöt

Brunswick Ballmaster Open -säännöt. Lue lisää

Yhteystiedot

Brunswick Ballmaster Open -yhteystiedot. Lue lisää