Säännöt 2013

Karsinta

6 sarjaa
Uusinta 6 sarjaa, rajaton uusinta

Tasoitukset Naiset saavat 8 pisteen tasoituksen per sarja.
Naiset eivät saa tasoitusta tasapelitilanteiden uusinnoissa. Hyvityspisteiden mukanaolo ei heikennä naisten asemaa tasapelitilanteissa.

Desperado

Desperado, 1 sarja

Loppukilpailuun 48 pelaajaa
Karsinnan 44 parasta, Desperadon 4 parasta

Loppukilpailu 

Loppukilpailun 1. vaihe

48 keilaajaa pelaa kahdeksan (8) sarjaa aloittaen nollilta. 16 parasta kahdeksan sarjan jälkeen jatkaa loppukilpailun toiseen vaiheeseen. Pelaajat, jotka eivät enää jatka kilpailua sijoittuvat lopullisella tuloslistalla sijoille 17.-48. kahdeksan sarjan tulosten perusteella.

Loppukilpailun 2. vaihe

16 parasta keilaa Round Robin ottelut jatkaen 1. vaiheen pisteisiin. Voitetusta ottelusta pelaaja saa 30 pisteen bonuksen, tasapelistä 15 pistettä. Neljä (4) parasta jatkaa loppukilpailun kolmanteen vaiheeseen.
Pelaajat, jotka eivät enää jatka kilpailua sijoittuvat lopullisella tuloslistalla sijoille 5.-16. toisen vaiheen tulosten perusteella (8+15 sarjaa plus bonukset).

Loppukilpailun 3. vaihe

Pelataan yhden sarjan pudotuspelit. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat 2. vaiheen jälkeen sijoilla 3. ja 4. olleet pelaajat. Ottelun voittaja jatkaa 2. vaiheen jälkeen sijalla 2. ollutta vastaan, hävinnyt sijoittuu lopullisella tuloslistalla neljänneksi.
Toisen pudotuspelin voittaja jatkaa 2. vaiheen jälkeen 1. ollutta pelaajaa vastaan. Ottelun voittaja on turnauksen voittaja, hävinnyt sijoittuu lopullisella tuloslistalla toiseksi.

Brunswick Ballmaster Openin tasapelisäännöt

Karsinta ja loppukilpailun vaiheet 1. ja 2.

Tasapelitilanteessa ylemmäs sijoitetaan pelaaja, jolla on paras viimeinen sarjan. Jos tasapeli ei viimeisen sarjan perusteella ratkea, ylemmäs sijoitetaan pelaaja, jolla on paras toiseksi viimeinen sarja, sen jälkeen pelaaja, jolla paras kolmanneksi viimeinen sarja jne. Loppukilpailun 2. vaiheen tsapelitilanteessa verrataan pelaajien sarjatuloksia ilman voittobonuksia. Desperado Tasapelitilanteessa desperadossa ylemmäs sijoitetaan pelaaja, joka oli sijoittunut ylemmäs karsinnan tuloslistalla.

Pudotuspeliottelut

Tasapelitilanteissa loppukilpailun 3. vaiheessa pelataan yhden heiton uusinta. Heitto heitetään täyteen keilapatteriin ja uusintaa jatketaan, kunnes tasapeli on ratkennut.

Erikoissäännöt voimassa EBT:ssa

Pallon pinnan muuttaminen on sallittua ainoastaan karsintaerien ja finaalivaiheiden välissä, ennen karsintaeriä ja finaalivaiheita sekä karsintaeriin ja finaalivaiheisiin kuuluvissa harjoitusjaksoissa.
Pelaaja saa vaihtaa keilapatterin kaksi kertaa sarjassa kysymättä lupaa kilpailun johdolta. Jollei lupaa uudelle vaihdolle siinä sarjassa myönnetä, sen tekeminen on sääntörikkomus. Jos pelaaja rikkoo tätä sääntöä, patterin vaihdon jälkeinen ruutu merkitään nollaksi.
Jos pelaaja ilman kilpailun johdon lupaa lopettaa karsintaerän tai finaalivaiheen, ennen kuin hän on keilannut loppuun kaikki osion ruudut, pelaajan kaikki edelliset tulokset merkitään nollaksi, eikä hän voi enää pelata turnauksen myöhemmässä erässä tai finaalivaiheessa. Jos pelaaja keskeyttää luvatta, ei hänen myöhempien maksettujen varaustensa kilpailumaksuja palauteta.
Jos pelaaja keskeyttää luvatta, hän saa 1 rangaistuspisteen ja keskeytyksestä raportoidaan EBT hallinnoitsijalle.

Pukeutumissääntö

Pelaajan on pukeuduttava siististi. Pelipaita voi olla seuran pelipaita tai muu siisti paita. Miesten on käytettävä pitkiä suoria housuja. Naiset voivat pelata hameessa, shortseissa tai pitkissä housuissa. Verryttelyhousujen käyttö on kielletty.

Jury

TBD 

Loppukilpailun aikataulu

08:00 48 pelaajaa, 8 sarjaa
Ratahoito
12:30 16 parhaan Round Robin
18:00 4 parhaan pudotuspelit

Turnauksen viralliset säännöt EBTF turnauskalenterissa

European Bowling Tourin säännöt

Palkinnot

Brunswick Ballmaster Open 2012 kokonaispalkintosumma on yli 90.000 euroa. Lue lisää

Kilpailuvuorot

Varaa kilpailuvuorot varausjärjestelmän kautta.
Lue lisää

Säännöt

Brunswick Ballmaster Open -säännöt. Lue lisää

Yhteystiedot

Brunswick Ballmaster Open -yhteystiedot. Lue lisää