Yksi päivä jäljellä karsintaa

14.01.2012

Krista Pöllänen oli tehokkain klo 15.00 erässä. Hän on tällä hetkellä karsinnassa sijalla kuusi, tuloksellaan 1395. Täysin tyytyväinen Pöllänen ei kuitenkaan peliinsä ollut.

 

-Tuli paljon tyhjiä. Uusi pallo toimi alussa kuin unelma. Onneksi toimi pääkin ja ymmärsin vahtaa sen oikeaan aikaan. Hyvin onnistuin niissä asioissa mitä ajattelinkin tehdä.Krista Pöllänen 

 

Iltaerän vei nimiinsä tuttu mies, Ronnie Russell. Ja millä tavalla. Russell nimittäin ohitti vain pisteellä aamulla karsinnan kärkeen siirtyneen Pasi Uotilan. Uusi kärkitulos perjantain jälkeen on 1455. Kuten Uotila, myös Russell sai pelata ilman paineita.  

 

-Porasin uuden pallon, DV8 Misfitin. Se meni todella hyvin ja sain vain nauttia. Minun ei edes tarvinnut keilata hyvin kun pallo toimi niin loistavasti.

 

Iltaerässä Erik Andersin jäi yhtä pistettä vaille täydellisestä 300 pisteen sarjasta. Hän sai viidenteen sarjaansa siis 299. Jos kukaan ei koko turnauksen aikana tee unelmasarjaa, voittaa Andersin 1.000€ lisäpalkinnon parhaasta sarjasta.  

 Erik Andersin

Kuvassa Erik Andersin 

 

 Tällä hetkellä viimeisenä finaaliin on menossa Joonas Jehkinen tuloksella 1302. Huomenna on kuitenkin vielä neljä erää jäljellä sekä desperado. Tämän hetkinen ennuste finaalirajasta on 1320.

Prizes

Brunswick Ballmaster Open 2012 total prize money is over 90.000 euros. Read more

Squads

You can make reservations starting autumn 2011.
Read more

Rules

Brunswick Ballmaster Open rules. Read more

Contact Details

Brunswick Ballmaster Open contact details. Read more