Tony Ranta päivän toisen erän voittajaksi

14.01.2012

Lauantain toisessa erässä riitti katseltavaa. Viimeisissä ruuduissa yleisö sai vielä jännittää ketkä tekevät varman finaalituloksen. Erässä nähtiin lopulta neljä yli 1300 pisteen tulosta. He olivat Tony Ranta 1391, Veronica Lantto 1319, Tomas Leandersson 1319 ja Erik Andersin 1315. Keskustelu käy hallissa tällä hetkellä kovana ketkä heistä finaaliin selviävät. Se on kuitenkin varmaa, että Tony Ranta finaalissa nähdään.

 

  Tony Ranta

 

-Tämä oli kolmas pelini ja en pelannut mitenkään eri tavalla kuin aikaisemmin. Keilasin vain paremmin. Hyvillä mielin lähden huomiseen finaalin. Mitään kummempia tavoitteita ei ole, mutta kiva 16 pelaajan joukkoon olisi päästä. 

 

 

Tässä erässä nähtiin myös ensimmäinen 300-sarja. Sen tekijä oli tuttu mies, Erik Andersin. Andersin onnistui täydellisesti kolmannessa sarjassa. Valitettavasti hän teki viimeiseen sarjaansa vain 159 ja näin ollen hän saa jännittää vielä finaaliin pääsyään. Tällä hetkellä ennuste finaalirajaksi on jopa pudonnut muutaman pisteen. Viimeinen finaaliin menijä olisi ennusteen mukaan Joonas Jähi tuloksella 1318. Näin ollen Andersin olisi ensimmäinen joka jäisi ulos finaalista.

 

Erik Andersin tuulettaa   

 

 

Erik Andersin tuulettaa täydellistä sarjaansa.

Prizes

Brunswick Ballmaster Open 2012 total prize money is over 90.000 euros. Read more

Squads

You can make reservations starting autumn 2011.
Read more

Rules

Brunswick Ballmaster Open rules. Read more

Contact Details

Brunswick Ballmaster Open contact details. Read more